Liderlige damer

Piskes edtube..

Single kvinder søger mænd store nødder

single kvinder søger mænd store nødder

Hvad bruger du din tid som single på? Jeg vil ikke nøjes, for jeg ved hvad jeg vil ha og er ikke bange for at ga efter det - og det gælder ogsa mit datingliv. Men jeg kan abenbart ikke møde nogen mand, som kan leve op til det. Eksempelvis ved at lave en skarp skillelinie imellem hvilken side af dig selv, du prioriterer på arbejdet og privatlivet. Det er i sidste ende et valg. En cougar, som navnet på datingsiden hentyder til, betyder i denne sammenhæng en kvinde på typisk 40, der dater en mindst 10 år yngre mand. Øh, jamen - jeg har jo alt det her at byde pa? single kvinder søger mænd store nødder

Chat med: Single kvinder søger mænd store nødder

Det kan være udfordrende - og, det KAN lade sig gøre, ikke mindst hvis du motiveres af udsigten til et skønt forhold. Det er et tog, der aldrig kommer. Og heldigvis er valget DIT! Chat med voksne kvinder på 46-55. Ditte, som tidligere har skrevet indlægget Stop med at spørge hvorfor jeg er single svaret er dybt personligt har.

Single kvinder søger mænd store nødder - Chat

Problemet er ofte, at disse mænd ikke nødvendigvis passer godt til "stærke" kvinder (i mangel af bedre udtryk) - fordi det enten ender med at kvinden overtager styringen med hele forholdet, eller at forholdet bliver én lang magtkamp. Det lyder jo umiddelbart som en super god deal for enhver mand. Read More, har du kærlighedskomfortzoner og hvordan spænder de ben for dig? Og selvom det maske overrasker, er grunden simpel: Hun har lige nævnt 10 klassiske, mandlige egenskaber - og nu forstar hun ikke, at mænd ikke tænder pa det. Kvinden bag siden, 39-årige Trine Thorendal, føler sig specielt begæret og attraktiv, når hun dater yngre mænd, og hun var træt af at føle sig pervers. Vi opfører os jo ikke pa samme made, nar vi er hjemme foran fjerneren og nar vi er til jobsamtale - sa vi vælger og skifter hele tiden adfærd; ogsa helt uden at miste os selv eller vores personlighed. Den omvendte aldersforskel, med datingsiden vil hun hjælpe andre kvinder og mænd, der søger denne omvendte aldersforskel hos det modsatte køn.

0 svar på “Single kvinder søger mænd store nødder”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *