Liderlige damer

Piskes edtube..

Bordel københavn k rikke grosell

Nogle dage efter, jeg havde fået brevet, dukkede tanken om at være prostitueret. Læs også: »Modstandere af købesex ville fratage mig retten til det job, jeg havde lyst til. Han var hverken indbydende eller frastødende, og egentlig ville hun godt kunne have kysset ham. Man bliver jo bedre og bedre til at rejse sig, jo ældre man. Jeg læste og læste, og på et tidspunkt fandt jeg en kontakt, hvor der stod, at de indimellem søgte piger. Han skulle til at tage hende, mens hun lå på alle fire, og hun nåede lige akkurat at række en hånd bagud og sikre sig, at han ikke havde taget kondomet. Men der skal andre metoder til end et forbud mod købesex, hvis man vil det til livs, mener hun. Og så var hun luder.

Bordel københavn k rikke grosell - Nu afslører

Hun stolede ikke en skid på ham. Hvis jeg kigger tilbage på min tid som prostitueret, ville jeg gøre det igen. Smiler lidt ad mig og hæver også øjenbrynene en smule. Jeg tog hjem, og så så jeg ham ikke i lang tid. I en ny bog, Vidunderlige skam, giver radioværten et indblik i sin opsigtsvækkende fortid som prostitueret i et til tider barskt miljø. Og det fører os tilbage til, hvor vi begyndte. "Hende jeg talte med, da jeg ringede, sagde, at jeg var din første kunde?" Hvad har du sagt, Maja?

Bordel københavn k rikke grosell - Rikke var prostitueret

Her kom jeg og havde en kæreste derhjemme, der ofte hentede mig klokken 12 om natten og også kørte de andre piger hjem. Det væltede frem med oplysninger og anmeldelser af bureauer og ludere. Jeg har sagt til mine børn, at vi ikke selv kan styre slagets gang, men vi har lavet en aftale om, at de altid skal fortælle mig de ting, de hører i skolegården. Ikke alle piger er som dig. Og aktuel med bogen "Vidunderlige skam hvorfra citatet ovenfor stammer. Så ja, der fik jeg lige en verbal lussing af telefonpigen, og den konsumerede jeg fuldstændig. Men på den anden side har jeg også tænkt, at okay, nu ved de det.

0 svar på “Bordel københavn k rikke grosell”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *